Kayserispor - Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta?


Süper Lig'de ilk iki haftada 1 puan toplayabilen Galatasaray üçüncü haftada dış sahada Kayserispor ile karşılaşacak. Galatasaray bu sezon ki ilk galibiyetini almak istiyor. Peki, Kayserispor - Galatasaray mücadelesi hangi kanalda, saat kaçta?

Galatasaray, Süper Lig'in 3. haftasında yarın dış sahada İstikbal Mobilya Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Sezona istediği gibi başlayamayan son şampiyon Galatasaray, ligin ilk haftasında dış sahada Yukatel Denizlispor'a 2-0 yenilirken, ikinci haftada ise alanında Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. İstikbal Mobilya Kayserispor ise ilk hafta evinde Alanyaspor'a 1-0 mağlup oldu, ikinci haftada MKE Ankaragücü ile dış sahada yaptığı mücadeleden 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Kayserispor - Galatasaray mücadelesi hangi kanalda, saat kaçta?

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda saat 20.30'da başlayacak müsabakayı hakem Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS HD 1'den canlı yayınlanacak. Ayrı olarak mücadelenin canlı skor takibi ve ayrıntılar fanatik.com.tr'de...

Seri cezalı

Galatasaray'da kırmızı kart cezalısı olan Jean Michael Seri, İstikbal Mobilya Kayserispor mücadeleninde top koşturamayacak.
Konyaspor karşılaşmasında gördüğü kırmızı kartla cezalı vaziyete düşen Seri, müsabakanın kadrosunda bulunmayacak.
Sarı-kırmızılı takımda kırmızı kart cezası biten Marcao ise görev verilmesi vaziyetinde alandaki yerini alacak.
Belindeki ağrıları geçen Younes Belhanda'nın yarınki mücadelenin kadrosunda olması bekleniyor.

Galatasaray ile Kayserispor 47. randevuda

Galatasaray ile İstikbal Mobilya Kayserispor, lig tarihinde yarın 47. defa karşı karşıya gelecek.
İki takım arasında geçmişte yapılan mücadelelerde İstanbul'un sarı-kırmızılı ekibinin, Kayserili renktaşına karşı galibiyet sayısında açık ara üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 46 müsabakada Galatasaray 29, Kayserispor yalnızca 3 galibiyet aldı, 14 mücadele da berabere sonuçlandı.
Rekabetteki son 4 maçtan galip ayrılan Galatasaray'ın toplam 101 golüne, Kayserispor 34 golle cevap verebildi.
Geçen sezonki maçları Galatasaray, Kayseri'de 3-0, İstanbul'da da 3-1'lik skorlarla kazandı.

Kayseri'deki mücadeleler

Galatasaray, genelde büyük üstünlük kurduğu Kayserispor'u dış sahada ise 23 lig maçında 10 kez yendi.
Kayseri'deki sadece bir maçı hane sahibi ekip kazanırken, 12 müsabakada taraflar eşitliği bozamadı. Kayserispor evinde 18, Galatasaray ise dış sahada 34 gol attı.
Kayserispor, rakibi karşısında evindeki tek galibiyeti 1973-1974 sezonundaki ilk randevuda ele geçirdi. 21 Nisan 1974 tarihinde yapılan maçı 2-0 kazanan Kayserispor, daha sonra Galatasaray ile evinde oynadığı 22 müsabakadan 10'unu yitirdi, 12'sinde berabere kaldı.

En değişik skorlu galibiyetler

Galatasaray, Kayserispor karşısında ligde en farklı skorlu galibiyetini 2015-2016 sezonunda İstanbul'da 6-0'lık sonuçla aldı.
Kayserispor ise Galatasaray karşısında ligdeki 3 galibiyetini 2-0, 1-0 ve 2-1'lik neticelerle ele geçirdi.
Diğer taraftan iki takım arasında en gollü lig mücadelesi 1985-1986 sezonunda oynandı. İstanbul'daki mücadelesi 5-2 Galatasaray kazandı. Toplam 7 gol, rekabetteki 46 mücadele içinde en gollüsü olarak kayıtlara geçti.

Yorum Gönder

0 Yorumlar