Mustafa Cengiz'den Ali Koç'a cevap!


Galatasaray'ın Magdeburger ile yaptığı sponsorluk anlaşmasında yer alan başkan Mustafa Cengiz, gündeme değin merak edilenler ile ilgili konuştu.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Galatasaray için söylediklerine yanıt veren Mustafa Cengiz, ''Ben bir şey diyemem. İhtiyaç duyulan cevabı zati verdik. Türk futbolunda dövüş, karışıklık istemiyoruz. Dikkat edin ilk kanı kim akıttı, ilk yumruğu kim attı, ilk ateşi kim yaktı? Biz asla bir kulübe durduk yere saldırmayız. Bize saldıran olursa usülünce cevaplamaya çalışırız. Türk futbolunun bu tartışmalardan uzak durması gerekir. Biz diğer takım taraftarları ile yan yana futbol izleyen bir nesildik. Kritik bir noktaya geldik. Sıralamada 11. sıraya düştük. Bu ne demek? Şampiyon olan takımımız Şampiyonlar Ligi'nde ön üzüntüye oynayacak. Kaç ön üzüntüye oynayacak o da bilinmeyen.'' sözlerini kullandı.

''BİZ RAKİPLERE SAYGI DUYUYORUZ''
Dövüş ortamının Türkiye'den kalkması gerektiğine inandığını belirten Cengiz, ''Biz Brugge'dayken Brugge tarihinin ehemmiyetli bir parçası oluyor, tarihi bir an oluyor. Şehre bir hareket geliyor. İnsanlar tasarınını ona göre yapıyor. Bu çok güzel bir şey.Galatasaray, hem Türk futboluna hem Avrupa futboluna destek oluyor. Şahsi kavgalardan kaçınmalıyız. Taraftarların, camiaların kardeşliği asaldır. Rakibe saygı asaldır. Tüm rakiplere saygı duyuyoruz, hepsine de başarılar diliyorum. Biz üstte olma kaydıyla tabii.'' diye konuştu.

Yorum Gönder

0 Yorumlar