Belhandanın Çenesinde Kırıklar Tespit Edildi!

Galatasaray'dan son dakika sakatlık izahı geldi... 
Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, alanında Kasımpaşa'yı 1-0 yendiği mücadelede Younes Belhanda, bir pozisyonda Veysel Sarı'nın müdahalesine maruz kalmıştı. Müdahale sonrası çenesinde kırık olduğu saptayan Younes Belhanda'nın Galatasaray resmi web sitesinden operasyon olduğu duyuruldu.
Süper Lig'in 4. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşan Galatasaray'da Belhanda bir pozisyonda yerde kalmış ve korkutmuştu... Konuyla alakalı sarı kırmızılılardan izah geldi. İşte resmi siteden geçilen Younes Belhanda bilgisi:
"Süper Lig'de Kasımpaşa ile oynanan mücadelenin 90. dakikasında çenesine aldığı darbe sonrası ilk müdahalesi alan içinde yapılan ve kırık kuşkusuyla mücadelenin hemen peşinden destekçi hastanemiz Liv Hospital'a kaldırılan oyuncumuz Younes Belhanda'nın yapılan tetkiklerinde çene sol taraf mandibula kemiğinde ve çene sağ taraf ön bölgede olmak üzere iki kırık belirlemiştir.
Oyuncumuz, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Muayenehanesi doktorlarından Doç. Dr. Zeynep Sevim başkanlığında bugün sabah erken saatlerde başarılı bir operasyon geçirmiştir."
.

Yorum Gönder

0 Yorumlar