Galatasaray Şampiyonlar Ligi Kadrosu Belli Oldu!


Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Paris Saint Germain, Real Madrid ve Club Brugge ile mücadele edecek Galatasaray, 20 kişilik listesini UEFA'ya gönderdi. İşte o isimler

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Paris Saint Germain, Real Madrid ve Club Brugge ile mücadele edecek Galatasaray, 20 kişilik listesini UEFA'ya gönderdi. Sarı-kırmızılı ekipte; Taylan Antalyalı, Jimmy Durmaz, Ahmet Çalık, Emre Taşdemir, Martin Linnes ve Emre Akbaba Şampiyonlar Ligi kadrosunda kendine yer bulamadı.
UEFA LiSTESi:
KALECİLER: Muslera, Okan Kocuk
SAVUNMA: Şener, Mariano, Luyindama, Marcao, Ömer, Nagatomo
ORTA ALAN: Seri, Nzonzi, Lemina, Selçuk, Feghouli, Donk, Belhanda, Babel
FORVET: Falcao, Adem, Andone, Emre Mor
STADYUM KAPASİTESİ 62 BİNE ÇIKACAK
Son transferlerle beraber oluşan büyük talep üzerine Türk Telekom Stadyumu'nın kapasitesinin arttırılması için harekete geçildi. 52 bin kişilik stadyumun yeni çözümlerin devreye girmesiyle 10 bin daha artması tasarılanıyor.
iYi Ki DOĞDUN iMPARATOR
Galatasaray'ın başarılı teknik adamı Fatih Terim'in bir gün evvel doğum günüydü. Sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda 66. yaşına giren Terim için, "İyi ki doğdun imparator Fatih Terim" ifadesi kullanıldı. Terim'in resiminin bulunduğu görselde "Galatasaray'a adanmış bir ömür" yazsısına da yer verildi.
Öten yandan Selçuk İnan'ın kadroda olması büyük tepki aldı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar