Galatasaray'da Fatih Terim seferberliği

Örgütlü, ancak amatör bir kötülük var demiştim, amatör lafıma alınmışlar, artık daha profesyoneller" sözü hasebiyle Fatih Terim'e verilen 4 mücadelelik ceza ve kararın 19.05'te izah etmesi, Galatasaray'da büyük infial uyandırdı. 


Türkiye Futbol Federasyonu ile Galatasaray arasında, Fatih Terim'e verilen cezayla beraber sanki soğuk savaş başladı.
Deneyimli hocanın, "Örgütlü, ancak amatör bir kötülük var demiştim, amatör lafıma alınmışlar, artık daha profesyoneller" sözlerine karşılık verilen 4 mücadelelik men cezası ve kararın saat 19.05'te izah ederek, kulübün kuruluş senesi olan 1905'e gönderme yapılması, camianın büyük reaksiyonunu çekti.
Sarı- Kırmızılı taraftarlar, önümüzdeki günlerde federasyon binasına bir yürüyüş tertip etmeye hazırlanıyor. Konuyla alakalı olarak çeşitli taraftar gruplarının sosyal medya hesaplarından sert izahlar yapıldı.
Kasımpaşa mücadelesi bekleniyor
Sarı-Kırmızılı idare de, başkan Mustafa Cengiz'in izahı ve diğer isimlerin sosyal medya reaksiyonları dışında çeşitli hazırlıklar içerisinde. Fatih Terim'e verilen 4 mücadelelik cezanın ortadan kaldırılması istikametinde, geniş çaplı bir savunma dosyası oluşturulacak ve bire bir müzakerelerde bulunulacak.
Tarafarlar da ulusal ara sonrası Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak Kasımpaşa mücadeleninde pankartlar ve tezahüratlarla 90 dakika süresince Terim'e tam destek olacak. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar