Başkanımız Mustafa Cengiz'den Pfdk Cezalarına Dair Açıklamalar!


Galatasarayımızın teknik direktörü Sn. Fatih Terim'e ve Ümit Davala'ya Pfdk'nın verdiği cezaların ardından Galatasarayımızın Başkanı Sn. Mustafa Cengiz acilen 20.30 da GSTV' De canlı yayına çıktı ve açıklamalarda bulundu.


Kısa notlar tüm videoyu içermemektedir!

Mustafa Cengiz: (Ümit Davala'ya 19.500 TL ceza verilmesi hakkında): "Bu bel altı mesajlar, iğrenç şeyler ya şaka gibi!"

Mustafa Cengiz: “Cezanın 19.05’te açıklanması kesinlikle tesadüf değil.”

Mustafa Cengiz: "Her camia için kutsal değerler vardır, kutsal ikonlar vardır. Bunlardan biri de bizim kuruluş tarihimizdir. Bu ceza açıklamasının özellikle saat 19.05'te yayına girmesi beni GS TV'ye getirdi."


Mustafa Cengiz: Ben verilen yanlış kararın düzeltileceğini düşünüyorum. Çok bilinçli bir ceza, inandırıcı gelmiyor. Tahkim Kurulu'nda çok büyük hukukçular olduğunu biliyorum
Mustafa Cengiz: “Siz ilk önce silah ile ilgili açıklama yapıp 11 gün hak mahrumiyeti verirseniz eşitlik ilkesine aykırı.” Rizespor başkanına verilen ödül gibi cezayı söylüyor.
‪Mustafa Cengiz: "Kulüpler Birliği başkanı olduktan sonra çıkıp Galatasaray'ın son 2 şampiyonluğu lekelidir dediğiniz anda, TFF'ye en ağır hakareti yapmış olursunuz. Burada da hukuken açık var."‬
‪Mustafa Cengiz: "Geçen yıl Kulüpler Birliği bir bildiri yayınladı. 17 kulüp Galatasaray'a karşı. İşin acı tarafı, 17 kulübün imzası yok. Kulüpler Birliği'nin karar defterinde de böyle bir karar yok ama başlık ne, '17 kulüp Galatasaray'a karşı'. İçeriği ise içler acısı."‬
Mustafa Cengiz: "Kulüpler Birliği başkanı olduktan sonra çıkıp Galatasaray'ın son 2 şampiyonluğu lekelidir dediğiniz anda, TFF'ye en ağır hakareti yapmış olursunuz. Burada da hukuken açık var."
Mustafa Cengiz: "Geçen yıl Kulüpler Birliği bir bildiri yayınladı. 17 kulüp Galatasaray'a karşı. İşin acı tarafı, 17 kulübün imzası yok. Kulüpler Birliği'nin karar defterinde de böyle bir karar yok ama başlık ne, '17 kulüp Galatasaray'a karşı'. İçeriği ise içler acısı."
Mustafa Cengiz: "Son maçta teknik yardımcımıza fiziki darbede bulunuldu. TFF'nin ceza açıklamasında 6222'nin açık ihlali olan bu saldırıyla ilgili bir ceza yok."
Mustafa Cengiz: "TFF, herhangi bir kulübün ya da tarikatın kurumu değildir. Bizim değer verdiğimiz, Cumhuriyetimizin kurduğu bir kurumdur"
Mustafa Cengiz: "Belli bir takıma karşı mevzilenirseniz, bu o cepheyi kuranlara hayır getirmez. Kötü niyetinizin olmadığını kanıtlamalısınız. Bu tip hatalar iyi niyetle, tesadüfle açıklanamaz."

Yorum Gönder

0 Yorumlar