Ultraslandan Pfdk Açıklaması!

HODRİ MEYDAN!
‪Organize ve amatör kötülüğün Demirören'inden sonra göreve gelen Fenerbahçe'nin "NİHAT ABİ" si, bugün açıklanan skandal ötesi düşmanca kararla artık "Profesyonel"leştiklerini adeta İLAN ETMİŞTİR.‬
Hocamız Fatih Terim'in Galatasaray'a karşı algı operasyonu yapanları, Kayseri maçında hakemin lehimize herhangi bir hatası olmamasına rağmen algı yapılacağını anlattığı ve camiamızı kenetlenmeye çağırdığı açıklamalar, PROFESYONELLERİN KURULU tarafından 4 maç ile cezalandırıldı!
Geçen sene resmi sitesinden Terim'e hakaretler edenler, "KURGULANMIŞ DÜZEN" diyenler cezasız kaldı!
KULÜPLER BİRLİĞİ üzerinden Galatasaray'a operasyon çekenler, aba altından sopa gösterip federasyonu tehdit edenler cezasız kaldı!
Hakemi SİLAHLA vurmakla tehdit edenler ödül gibi 11 gün ceza aldı!
Bütün bunları karara bağlayan kurumun sözde avukatlarından özde ise TALİMATLA ÇALIŞAN HUKUKSUZ DÜZENİN KURMA KOLLARINDAN oluşan PROFESYONEL kurulun, adalet anlayışını bir kez daha yerle bir eden SKANDAL bir karara imza atmıştır.
"Galatasaray'ı kolladı" algısıyla iki hakeme görevden el çektiren, Galatasaray'ı doğrayan hakemlerin ise sırtını sıvazlayan Federasyonun açtığı savaşı biliyorduk.
Söz konusu kararların bugün hem içeriği hem de 19.05'te açıklanması ise SAVAŞIN AÇIK İLANI OLMUŞTUR.
Geçen sezon sahada alt edemedikleri Galatasaray’ın üzerine medya ile geldiler, düşmanlar dost oldu; BAŞARAMADILAR.
Hakemlerini gönderdiler, DURDURAMADILAR.
Kurulları kullandılar, adaletsizlikleri ELLERİNDE PATLADI!
YİNE AYNISI OLACAK!
Hakemlerden medyasına, Federasyondan Kurullarına ve hatta kulüp başkanlarına kadar Galatasaray'a karşı saf tutanların hepsini biliyor ve görüyoruz!
Hocamızın haklılığını bir kez daha kanıtlayan hukuk bilmez, talimatla çalışan PROFESYONEL KURULA teşekkür ederiz!
OTURTULDUĞUNUZ VE KULAĞINIZA FISILDANACAK TALİMATLARI BEKLEDİĞİNİZ O KOLTUKLARI SİZLERE ZEHİR ETMEK BÜTÜN GALATASARAY CAMİASININ BOYUN BORCUDUR!



Yorum Gönder

0 Yorumlar