Kasımpaşa Maçı Öncesi Ultraslandan Uyarı!



Büyük Galatasaray taraftarı!
Yarın akşam oynanacak Kasımpaşa maçından itibaren stadda her saniye son derece etkili ama aynı zamanda önümüzdeki maçları düşünerek dikkatli olmalıyız!
=======
Galatasaray taraftarını tahrik etmek için elinden geleni yapan düzen son kozunu Kadıköy'ün güdümlü düdüğü Ali Palabıyık'ı atayarak kullandı. Tetikçi Pala Kasımpaşa maçında da gerek oyuncuları, gerek saha kenarını, gerekse de tribünleri germek için yine her şeyi yapacaktır!
=======
Federasyon seçiminden kurul atamalarına, hakem atamalarından medya görevlendirmelerine kadar her şeyi planlı halde yürüten organizasyonun maşasının bu maça atanma amacı, tahriklerle Fb maçı öncesi tribünlerin ceza almasıdır. Bu oyuna gelmeyeceğiz!
=======
Tetikçi Pala’nın yapacağı tüm provokasyonlara karşı tüm tribünlerimiz göstereceği GÜRÜLTÜ ile gereken tepkiyi koymalı! Sahaya madde atmaya ve tribünleri şiddete yönlendirmeye çalışacak olası provokatörlere kesinlikle fırsat vermeyin ve takımımıza zarar verecek hareketlerden kaçının!
=======
Bizler hiç ceza almadan çok etkili bir performans ile 4.yıldıza katkı sağlamış bir tribünüz. Yine provokasyonlara rağmen cezalardan uzak durarak ama Ali Sami Yen'i cehenneme çevirerek hedefe yürüyeceğiz!

BİZ BİR AİLEYİZ KENETLENDİKÇE BÜYÜYEN!


Büyük GALATASARAY taraftarı oyunlara gelmemenizi ümit ediyorum. Maça gidecek arkadaşlarımız lütfen dikkatli olsunlar Tek amaçları Fatih Terim'i Fenerbahçe derbisinde takımın başına koymamaktı bunu başardılar ve şimdi ki amaçları Fenerbahçe maçını seyircisiz oynatmak. Lütfen bu oyunlara gelmeyin. Sahaya yabancı madde atmayın, küfür etmeyin. Tepkinizi ıslıklayarak gösterebilirsiniz. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar