Tahkim Kurulu'ndan Fatih Terim kararı!

Yine oyunlar devam ediyor evet yanlış duymadınız Fatih Terim'in Fenerbahçe dersibinde kulübüde olmamasını sağladılar ve bu ceza kesin değişmeyecek. 3 Maç kulübede olamayacak hocamız.


Tahkim Kurulu'ndan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim için yeni bir karar geldi! Tahkim Kurulu, Fatih Terim için verilen 4 maçlık cezayı 3 maça düşürdü.
Fatih Terim, yine de Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak Fenerbahçe derbisinde sahadaki yerini alamayacak. Bu maçtan sonra Terim'in cezası sona erecek.

Öte yandan Tahkim Kurulu, Galatasaray Yardımcı Antrenörü Ümit Davala'nın 3 maçlık cezasını onadı.

Emsallerinin olmadığı ceza maalesef onandı ayıp yahu ayıp. Silahım olsa sıkardım diyen adama 11 gün ceza verdin utanma yok mu sizde ?
Kardeşim kupayı verin Fenerbahçeye herkes rahatlasın bu nedir böyle ?

Şenol güneşin küfürüne 1 maç ceza, Ali Koç'a ceza yok, Silah dayarım diyene 11 gün ceza ve Tff 'yi tehdit eden Fikret Ormana ceza yok. Tffye verdiğimiz süre bitti diyen insan ve rakip takımın teknik direktörüne külhan beyi yakıştırması yapan insanlar ceza almıyor.

Türk Futboluna yüzlerce Tff başkanı geldi geçti ama iz bırakanların isimleri anıldı hep. Birilerini kollayıp, futbolcu geliştirmek yerine türlü oyunlara başvuranların isimleri tarihe kara leke olarak kazındı. İsmi kötü anılan veya hatırlanmayan değil, iyi bir başkan olun!

Galatasaray taraftarı sosyal medyadan tepkinizi gösterin ayrıca Fener'in tetekçisi Ali Palabıyık maçımıza verildi bunlar tesadüf mü?  Oynayan oyunlar ortada ve bugün kü karar beni şaşırtmadı. 4 maç ceza tesadüf değildi zaten hele hele 19.05' de açıklanması hiç değildi. 

4 Maç cezayı 3 maça düşürerek amaçlarına ulaştılar evet yine diyorum Fatih Terim Fenerbahçe maçında başımızda olamayacak.
Bu ligin sonu gelmez ama şunu da bilin ki Galatasaray Ağır taştır altında kalırsınız !!

Bir tiyatro oynanıyor ama bu tiyatroyu bozmak görevimiz. Nihat Özdemir'in Ali Koç'un taşeronu olduğu ve Galatasaraya kini olduğu daha önceki demeçlerinde sık sık ortaya çıktı. 

Ayrıca şu da unutulmamalıdır Galatasaray'a karşı hata yapan hakemler görevden alınmadı bu federasyonun yakında suyu ısınır kimse merak etmesin.

Ayrıca futbolcumuz Seriye verilen kırmızı kart, aynı pozisyonda Beşiktaşlı futbolcuya neden verilmedi?
Neden var uyarıp kırmızı çıkmadı ?
Bize gelince Varınız var da , ellere gelince mi yok ?
Türk futbolunun  en başarılı kulübü olan  GALATASARAY şanlı tarihi ile onlarca kupa kazandı. Teşekkür edeceğinize nasıl geriye düşürsek ve nasıl önüne geçsek çabalarındasınız. Galatasaray'ın getiremediği tek kupa Şampiyonlar ligi kupasıdır bu da böyle biline.

Bundan sonra bu federasyon ve kurulları tarafsızlığını tamamen yitirmiştir.

Ayrıca biz başkaları gibi daha 4. yıldızı takmadan 28 şampiyonluğumuz olduğunu iddia etmedik. Bu nasıl bir rezilliktir kardeşim.
19 kez şampiyon olup, 20 kez sevinen ve 28 şampiyonluğu olduğunu iddia eden bir takımın taraftarına mı bu yaranma çabalarınız.



Yorum Gönder

0 Yorumlar