Skandal PFDK'dan Fatih Terim'e 4 maç ceza!

PFDK, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e 4 maç, antrenör Ümit Davala'ya da 3 maç ceza verdi.  



TFF'den yapılan izahta, PFDK'nin, Süper Lig'in 3. haftasında sarı-kırmızılı takımın Kayserispor ile yaptığı mücadelede sportmenliğe ters izahlarda bulunması hasebiyle Fatih Terim'e 4 mücadele yedek kulübesine ve soyunma odasına giriş yasağı cezası verdiği belirtildi.
Heyetin ayrı olarak tecrübeli teknik adamı 19 bin lira para cezasına çarptırdığı da kaydedildi.

Fatih Terim, Galatasaray'ın Süper Lig'de Kasımpaşa, Yeni Malatyaspor (D), Fenerbahçe ve Gençlerbirliği (D) mücadelelerinde yedek kulübesinde bulunamayacak. 


İŞTE PFDK'NIN İZAHI...

"GALATASARAY A.Ş.'nin, 30.08.2019 tarihinde oynanan İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR - GALATASARAY A.Ş. Süper Lig Cemil Usta Sezonu müsabakasında, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı 25.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. teknik sorumlusu FATİH TERİM'in, sportmenliğe ters izahlarda bulunulmasından dolayı 4 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 19.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. antrenörü ÜMİT DAVALA'nın, rakip takım taraftarlarına yönelik hakareti hasebiyle 3 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 19.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."




Kararı skandal buluyorum, Serinin pozisyonu kırmızı kart ise beşiktaşın futbolcusunun yaptığı niye sarı ?
Rize Başkanı Silahım olsa hakemi vururdum dedi?
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Mafya imasında bulundu Fatih Terim'e bunlar niye ceza almadı birisi bana bunları açıklayabilir mi?



Galatasaray Taraftarı olarak net bir şekilde birleşmeliyiz ve bütünleşip bu oyunlara gelmemeliyiz.



Şu videoyu izleyelim hep birlikte seri kırmızı kart alırken beşiktaşlı futbolcu almıyor ve vara bile gidilmiyor.

Galatasaray'ın başarısını çekemeyenler takımımız üzerine türlü oyunlar oynuyor.. Bunları da unutmayız..




Bize VAR' da ellere yok mu?



Skandal hatalar her maç devam ediyor.. Beşiktaşlı Victor Ruiz'in rakibine attığı dirseğe kırmızı kart çıkmadı hatta faul bile verilmedi.. Nedendir bilinmez ama VAR hakemleri de izlemeye çağırmadı..

1) Seri kırmızı kart, 2 maç ceza
2) N'Kodou sadece sarı kart(VAR uyarmıyor)
Objektifliğimizi koruyarak soruyoruz. Bu iki pozisyon arasında ki fark nedir?

Yorum Gönder

0 Yorumlar