Galatasaray'da Yeni Transferler Taraftar Karşısında İmzaladı!


Erken saatlerden itibaren sarı-kırmızılılar Türk Telekom'a akın etti. Saat 20.00'yi gösterdiğinde tribünlerde 30 bine yakın taraftar vardı. Galatasaray tezahüratlarının inlediği stadyumda, büyük uğraşlar neticeninde kadroya katılan yeni transferler tek tek platforma çağrıldı. Gecenin yıldızı şüphesiz transferi günlerdir beklenen Falcao'ydu. Kolombiyalı yıldızın alana çıktığı anda Türk Telekom Stadyumu alev aldı.

Galatasaray'ın flaş transferleri taraftarla buluştu. Kadrosunu yoğun uğraşlar neticeninde tam 13 oyuncu ile güçlendiren sarı-kırmızılı kulüp, bir gün evvel takıma yeni katılan isimlere Türk Telekom Stadyumu'nda görkemli bir imza merasimi tertip etti. Biletleri 23 TL'den satılan organizasyon için erken saatlerden itibaren stadyumun yolunu tutan taraftarlar, oyunculara tam destek oldu. Tezahüratların havada uçuştuğu unutulmaz geceyi 30 bine yakın kişi izledi.
MİLLİLER KATILAMADI
Yenı transferler isimleri tek tek anons edilerek sahanın ortasına kurulan piste çağrı edildi. Ryan Babel, Jimmy Durmaz, Nzonzi ve Andone milli takımda oldukları için dünkü imza merasimine katılamazken Mario Lemina, Taylan Antalyalı, Emre Mor, Luyindama, Jean Michael Seri, Okan Kocuk, Şener ve Adem Büyük büyük sevgi gösterileri altında platformdaki yerini aldı. Gecenin yıldızı Radamel Falcao'nun sahneye çıktığı anda ise yer yerinden oynadı.
CENGİZ: İYİ Kİ VARSINIZ
Ayrı olarak Başkan Mustafa Cengiz, yardımcıları Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay ile beraber sahneye çıktı. "Büyük başkan" tezahüratları altında konuşan Cengiz, "Alanda mücadele edecek aslanları huzurunuza getirmekten çok büyük onur duyuyorum. Ne mutlu Galatasaraylı olana... İyi ki varsınız" dedi. Hemen peşinden yeni transferler, kendilerini Galatasaraylı yapan sözleşmeyi imza attı.
FALCAO'YA Ulusal DESTEK
G.Saray'a transferi ile ilgili Falcao'ya destek veren isimlerden birisinin de Kolombiya Ulusal Takımı'nın hocası Carlos Quieroz olduğu ortaya çıktı. Antenna-2'de katıldığı canlı yayında 66 yaşında olan deneyimli teknik adam, "Yeni bir alan okumaya ihtiyacı vardı. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyordu. İzleyici için oynamak istiyordu. Hepsine ihtiyacı vardı. Galatasaray ona ihtiyacı olanların tamamını sundu" diye konuştu.
AYLIĞI KATLANACAK
Bonservissiz gelen Falcao, Galatasaray'dan senelik 5 milyon euro kazanacak. Ancak deneyimli oyuncunun kontrat ayrıntılarındaki bonus maddeleriyle birlikte kazancının 7.5 milyon euro'ya çıkma ihtimali bulunuyor. Süper Lig'te ilk 11, Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi organizasyonların için ayrı ayrı bonus maddeleri bulunan Falcao, ele geçirilecek başarılara göre ayrı olarak para kazanacak.
iYi Ki DOĞDUN iMPARATOR
Galatasaray'ın başarılı teknik adamı Fatih Terim'in dün doğum günüydü. Sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda 66. yaşına giren Terim için, "İyi ki doğdun imparator Fatih Terim" ifadesi kullanıldı. Terim'in resiminin bulunduğu görselde "Galatasaray'a adanmış bir ömür" yazsısına da yer verildi.
.

Yorum Gönder

1 Yorumlar